Skip to main content

Waarom adverteren op bierviltjes?

Wanneer u een bedrijf heeft en op zoek bent naar een goede manier om uw bedrijf te promoten, heeft u de keuze uit vele opties. U kunt adverteren in de krant, via de radio, op internet etc. Het belangrijkste wanneer u adverteert is dat uw advertentie gericht is op de doelgroep die u wilt bereiken. Iedereen kan op Facebook 100.000 mensen bereiken.. Waar het om gaat is: Vallen deze 100.000 mensen ook daadwerkelijk in uw doelgroep en helpen deze mensen u mee, om uw doelstellingen (genereren van winst, naamsbekendheid etc.) te behalen.

Voorbeeld: U heeft een taxibedrijf in Hengelo. 95% van uw klanten ontvangt u uit de nachthoreca. U kunt de keuze maken om te adverteren in een krant of op Facebook, maar de mensen die u daadwerkelijk wilt bereiken zitten aan de bar met een biertje in de hand. Uiteindelijk kunt u zelf een keuze maken, aan de hand van de gespecificeerde gegevens van iedere horecazaak, waar u wilt adverteren. U kiest 1 of meerdere uitgaansgelegenheden uit en adverteert zo doelgericht, opvallend (bierviltjes worden erg goed bekeken) en betaalbaar. Daarnaast bereikt u maandelijks duizenden potentiële klanten die wel zorgen dat u uw doelstellingen te behaalt!

Hoe werkt het?

Bij ons kiest er er bewust voor om in de Horeca te adverteren. U kunt adverteren bij de aangesloten Horecazaken maar ook op evenementen of bij sportkantines. Wanneer u interesse heeft om te adverteren in een plaats waar wij actief zijn, gaan wij een gesprek met u aan om uw doelgroep vast te stellen. Vaak is deze wel al bekend en vergelijken wij deze met de doelgroepen van de aangesloten Horecazaken/evenementen. Wij maken in overleg met u de juiste selectie van interessante locaties waar uw doelgroep zich bevind. U kiest er vervolgens zelf voor of u wilt adverteren op het gehele bierviltje of op een half bierviltje (voordeliger). Wij zorgen ervoor dat uw advertentie volgens afspraak ontwerpen wordt en dat de juiste hoeveelheden gedrukt en gebruikt worden. U adverteert voor 3 maanden met ReclaVilt. Hierna vervalt de overeenkomst automatisch. Na deze periode zullen wij samen met u evalueren hoe het gegaan is en of de doelen behaald zijn.

Wij werken op een duidelijke en transparante manier en bouwen graag langdurige relaties op met onze klanten. Wij denken graag met u mee en werken ook na 17.00 uur voor u door om doelstellingen te behalen!

Stappenplan:

  1. Neem contact op met ons via het contactformulier op deze pagina
  2. Beschrijf uw doelgroep
  3. In welke plaats wilt u adverteren
  4. Met welke horecazaken komt uw doelgroep het meest overeen
  5. Maak een selectie van de meest interessante en kies uw budget
  6. Maak uw keuze om te adverteren met een heel of half bierviltje op de juiste locatie
  7. Evaluatie

Neem contact met ons op:

Altijd geheel vrijblijvend en kosteloos!

    * In onderstaand veld kun je opmerkingen plaatsen: