Skip to main content

Meld ook uw sportkantine aan bij ReclaVilt!

Persoonlijke bierviltjes in uw sportkantine geven de club meer uitstraling. Naast het feit dat het er erg verzorgd en opvallend uitziet, zorgen persoonlijke bierviltjes ook voor een bepaalde sfeer en beleving in de kantine. Bierviltjes worden in eerste instantie gebruikt als onderzetter. Daarnaast kunnen bierviltjes goed ingezet worden als communicatiemiddel naar uw bezoekers. U bepaalt zelf hoe uw viltjes eruit komen te zien en of er persoonlijke teksten, foto’s of dergelijke op geplaatst worden. ReclaVilt zorgt ervoor dat al het werk voor u uit handen wordt genomen. Wij ontwerpen de viltjes, leggen in samenwerking met uw sponsorcommissie het contact met huidige/nieuwe sponsoren en zorgen dat alles volgens afspraak gedrukt en geleverd wordt. Ons verdienmodel is gebaseerd op de sponsoren. Hierdoor is het gehele plaatje, ongeacht het aantal viltjes dat u nodig denkt te hebben, kosteloos voor uw club. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw club een mooie financiële bijdrage ontvangt! Dit kan oplopen tot wel €500,- per gemaakt bierviltje. Sponsoren liggen voor een relatief klein bedrag ( +- €100,-) het gehele seizoen met hun logo/bedrijfsnaam op elke tafel en bar in de kantine. Een mooie win-win-win situatie dus.

Hi, ik ben Berry!
Afdeling ‘Sportverenigingen’
Vragen? 074 – 700 21 82

“Zorg er in samenwerking met ReclaVilt voor dat ook uw kantine meer uitstraling en sfeer krijgt. Meldt  ook uw sportkantine kosteloos en vrijblijvend aan voor een informatief gesprek. Wij zullen in overleg met u kijken wat de mogelijkheden zijn.”

Ook een goed idee voor uw sportkantine?

Meldt uw sportkantine kosteloos en vrijblijvend aan. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

    Uw Naam *

    Naam vereniging *

    Telefoonnummer *

    E-mailadres *

    Heeft u nog specifieke vragen en/of opmerkingen?